Фирмата е специализирана в печат на етикети на продукти бутилки. Отпечатваме разновидни етикети, съобразени с изискванията на клиентите: бели, сигнални, цветни и многоцветни, прозрачни, кръгли, овални, със заоблени краища, многопластови и стикери. Предлагаме и много възможности за избор на форма, размер, цвят и материал – хартия, текстил, полиестер, полипропилен, винил и др. Колкото е по-ефективен етикета, толкова по-добре се продава стоката.

  • Ролкови етикети: етикетите, които изработваме могат да бъдат в различни цветове и форми. Те са комбинация от подложка, лицев материал и лепителен слой.
  • Стикерни етикети: предлагаме пълноцветен и черно бял печат на етикети върху хартия и ПВЦ по размер и форма, определени от клиента.
  • Слийв етикети: Слийв етикетите се открояват с впечатляващи визуални и комуникационни възможности. Покритието на продукта е цялостно, независимо от неговата форма. Прецизният печат се извършва върху обратната страна на етикета, като по този начин дизайнът на проудкта е защитен от влага и абразия. В Полли М можем да създадем проект, да изработим лимитирани серии и персонализирани етикети и съответно да ги поставим върху продуктите Ви. Слийв етикетите са отлично решение за етикетиране на еднинични продукти.