Фирмата е специализирана в печат на етикети на продукти бутилки. Отпечатваме разновидни етикети, съобразени с изискванията на клиентите: бели, сигнални, цветни и многоцветни, прозрачни, кръгли, овални, със заоблени краища, многопластови и стикери. Предлагаме и много възможности за избор на форма, размер, цвят и материал – хартия, текстил, полиестер, полипропилен, винил и др. Колкото е по-ефективен етикета, толкова по-добре се продава стоката.

  • Ролкови етикети: етикетите, които изработваме могат да бъдат в различни цветове и форми. Те са комбинация от подложка, лицев материал и лепителен слой.
  • Стикерни етикети: предлагаме пълноцветен и черно бял печат на етикети върху хартия и ПВЦ по размер и форма, определени от клиента.
  • Слийв етикети: Слийв етикетите се открояват с впечатляващи визуални и комуникационни възможности. Покритието на продукта е цялостно, независимо от неговата форма. Прецизният печат се извършва върху обратната страна на етикета, като по този начин дизайнът на проудкта е защитен от влага и абразия. В Полли М можем да създадем проект, да изработим лимитирани серии и персонализирани етикети и съответно да ги поставим върху продуктите Ви. Слийв етикетите са отлично решение за етикетиране на еднинични продукти.

Maшинно или ръчно поставяне на етикети, съобразено със спецификата на продуктите.

При машинното етикетиране на продукти работим с ролкови етикети и първокласна техника. Постигаме бързина, качество и точност до +/- 1мм. Ръчното поставяне се извършва от обучен и прецизен персонал. Използваме ролкови етикети и стикери.

Ролков етикет

Слийв етикет

Слийв етикети и опаковане

Този вид етикети се открояват с впечатляващи визуални и комуникационни възможности. Покритието на продукта е цялостно, независимо от неговата форма. При слийв опаковането разполагате с максимална площ, на която може да развиете визия, послания и търговска информация. Прецизният печат се извършва върху обратната страна на етикета, като по този начин дизайнът на проудкта е защитен от влага и абразия. 

Слийв етикетите са отлично решение както за еднинични продукти, така и за коопакетиране на промоционални предложения. Това опаковане може да се използва и за защита срещу отваряне на продукта. Слийв опаковките позволяват на потребителя да получи най-богата информация за продукта и едновременно с това са ефектена реклама. 

В Polly M можем да създадем проект, да изработим и поставим термосвиваеми етикети, които се открояват от конкурентите на рафта и увеличават продажбите.

Брандиращи машини

Разполагаме с бандинг машина, с която можем да коопакетираме няколко продукта чрез използване на полимерна лента. Работим с ултразвукова технология за слепване, което гарантира многофункционална опаковка, висока производителност и ниска себестойност. 

При това опаковане продуктите не се поврeждат по никакъв начин и се избягва възможното замърсяване на отделните компоненти. Този вид опаковки са изключително подходящи за промоционални пакети както за хранително-вкусовата и козметичната промишленост, така и за нехранителни опаковки като брошури, формуляри и подаръци.