Опаковане, преопаковане  и пакетиране на различни бройки, размери, пакети и палети.

Опаковането е от изключителна важност за популяризирането, защитата и транспортирането на Вашите продукти. Опаковаме, преопаковаме и пакетираме еднакви и/или различни артикули, бройки, пакети, палети, метро единици и промопакети. Използваме термосвиваемо фолио, полиетилен, полиолефин, слийв и полимерна лента. Работим с последно поколение машини и материали с отлично качество.

Видове опаковки:

  • Кутия – може да се създаде опаковка с Вашето лого, марка, специфики за съответния бранд.
  • Слийв – При слийв опаковането разполагате с максимална площ, на която може да развиете визия, послания и търговска информация. Това опаковане може да се използва и за защита срещу отваряне на продукта. Слийв опаковките позволяват на потребителя да получи най-богата информация за продукта и едновременно с това са ефектна реклама.
    В Полли М можем да създадем проект, да изработим и направим опаковането със слийв, което ще откроява продуктите на рафта и ще увеличава продажбите. Подходящо за хранителни и нехранителни продукти, бира и безалкохолни напитки, добавки.
  • С лента – нов вид технология в направата на мулти-опаковки и бандеролиране (чембероване на няколко продукта с полимерна лента). Прозрачната бандеролираща лента не закрива продуктите и не променя тяхната първоначална визия.

Брандиращи машини – Разполагаме с брандинг машина, с която можем да пакетираме няколко продукта чрез използване на полимерна лента. Работи с ултразвукова технология за слепване, което гарантира многофункционална опаковка, висока производителност и ниска себестойност.

При това опаковане продуктите не се поврeждат по никакъв начин и се избягва възможното замърсяване на отделните компоненти. Този вид опаковки са изключително подходящи за промоционални пакети както за хранително-вкусовата и козметичната промишленост, така и за нехранителни опаковки като брошури, формуляри и подаръци.

  • Стекове с найлон – този вид опаковане е подходящо за пакетиране на РЕТ бутилки, алуминиеви кутии, опаковане на стекове от 6-ци, от 12-ки, от 24-ки. Така продуктът е по-лесен за траснпортиране .
  • С полиолифин (термосвиваемо фолио) – тази опаковка придава прозрачност и блясък на опаковката. Има здравина на пробив, което позволява опаковането на нееднородни и остри предмети. Има високо ниво на свиваемост и гарантира за добрия търговски вид на продукта.