Печат на етикети и етикетиране

Фирмата е специализирана в печат на етикети на продукти и бутилки. Отпечатваме разновидни етикети, съобразени с изискванията на клиентите: бели, сигнални, цветни и многоцветни, прозрачни, кръгли, овални, със заоблени краища, многопластови и стикери. Предлагаме и много възможности за избор на форма, размер, цвят и материал – хартия, текстил, полиестер, полипропилен, винил и др. Колкото е по-ефективен етикета, толкова по-добре се продава стоката на пазара.

  • Ролкови етикети: етикетите, които изработваме, могат да бъдат в различни цветове и форми. Те са комбинация от подложка, лицев материал и лепителен слой.
  • Стикерни етикети: предлагаме пълноцветен и черно бял печат на етикети върху хартия и ПВЦ по размер и форма, определени от клиента.
  • Слийв етикети: Слийв етикетите се открояват с впечатляващи визуални и комуникационни възможности. Покритието на продукта е цялостно, независимо от неговата форма. Прецизният печат се извършва върху обратната страна на етикета, като по този начин дизайнът на проудкта е защитен от влага и абразия. В Полли М можем да създадем проект, да изработим лимитирани серии и персонализирани етикети и съответно да ги поставим върху продуктите Ви. Слийв етикетите са отлично решение за етикетиране на единични продукти, както и за комбинация на промопакет от два продукта.

Етикетирането може да се извършва машинно или ръчно, съобразено със спецификата на продуктите.

При машинното етикетиране работим с ролкови етикети и първокласна техника.

Постигаме бързина, качество и точност до +/- 1мм. Ръчното поставяне се извършва от обучен и прецизен персонал. Използваме ролкови и стикерни етикети.

Ролков етикет

Слийв етикет

Слийв етикети и опаковане

Този вид етикети се открояват с впечатляващи визуални и комуникационни възможности. Покритието на продукта е цялостно, независимо от неговата форма. При слийв опаковането разполагате с максимална площ, на която може да развиете визия, послания и търговска информация. Прецизният печат се извършва върху обратната страна на етикета, като по този начин дизайнът на проудкта е защитен от влага и абразия.

Слийв етикетите са отлично решение както за еднинични продукти, така и за коопакетиране на промоционални предложения. Това опаковане може да се използва и за защита срещу отваряне на продукта. Слийв опаковките позволяват на потребителя да получи най-богата информация за продукта и едновременно с това са ефектена реклама.

В Polly M можем да създадем проект, да изработим и поставим термосвиваеми етикети, които се открояват от конкурентите на рафта и увеличават продажбите.

Брандиращи машини

Разполагаме с бандинг машина, с която можем да коопакетираме няколко продукта чрез използване на полимерна лента. Работим с ултразвукова технология за слепване, което гарантира многофункционална опаковка, висока производителност и ниска себестойност.

При това опаковане продуктите не се поврeждат по никакъв начин и се избягва възможното замърсяване на отделните компоненти. Този вид опаковки са изключително подходящи за промоционални пакети както за хранително-вкусовата и козметичната промишленост, така и за нехранителни опаковки като брошури, формуляри и подаръци.